slajd01.jpg
slajd01.jpg
slajd01.jpg

Dana 28.02.2014.godine korisnici Doma starih ,,Grabovac,, zajedno sa zaposlenima iz socijalne sluzbe su učestvovali kao gosti na tradicionalnom školskom maskembalu u Osnovnoj školi ,,Veljko Drobnjaković" u Risnu.

Takodje jedan od korisnika Doma je bio član žirija.

Korisnici i zaposleni su uzivali u veselom I razigranom ambijentu i druzenju sa djecom I ostalim posjetiocima maskembala.

U periodu od 17. do 19.02. 2014. godine u Domu za odrasla lica „Sveti Vasilije Ostroški Čudotvorac" u Novom Bečeju održan je prvi pripremni sastanak povodom organizovanja Druge regionalne konferencije, planirane septembra-oktobra 2014 godine u Banja Luci.

Na sastanku su prisustvovali Dom starih „Grabovac" , iz Risna, Goran Kuševija, direktor Direktorata za dječiju i socijalnu zaštitu, predstavnici UNDP Aleksandra Kiković i Igor Topalović, Socijalno gerijatrijski centar, iz Banja Luke i Dom „Danica Vogrinec", iz Maribora.

Sastanak je organizovan radi dogovora i planova vezanih za održavanje predstojeće Konferencije. Takođe, na sastanku se razmatrao program sa temama buduće konferencije.

stari_aerodrom_140214__2stari_aerodrom_140214_1NVO ,, Stari aerodrom dva,, je dana 14.02.2014. godine posjetila Dom starih „Grabovac"i obišli su korisnike doma.

U okviru posjete predstavnici NVO ,,Stari aerodrom dva,, su donirali garderobu za korisnike Doma.