slajd01.jpg
slajd01.jpg
slajd01.jpg

KORISNICI DNEVNOG BORAVKA ZA STARIJA LICA ZAHVALILI OPŠTINI KOTOR NA PODRŠCI

1712152917 DB 17 of 17

Povodom donacije koju je Opština Kotor uputila Dnevnom boravku za starija i lica sa invaliditetom za kupovinu odgovarajuće opreme za fizikalnu terapiju, kao i donatorskog kulturnog događaja „Martovski kabare“, danas je u ovom centru upriličeno druženje u znak zahvalnosti na kontinuiranoj podršci lokalne samouprave.

Druženje u Škaljarima organizovala je koordinatorka Dnevnog boravka za starija i lica sa invaliditetom Katarina Ćoso, a pored korisnika centra i učesnika „Martovskog kabarea“, ovom događaju prisustvovali su predsjednik Opštine Kotor Vladimir Jokić, direktor Doma starih „Grabovac“ Srđan Dragomanović, sekretarka Sekretarijata za kulturu, sport i društvene djelatnosti Tatjana Kriještorac, kao i Radmila Radulović, direktorica Kulturnog centra „Nikola Đurković“.

Direktor Doma starih „Grabovac“ Srđan Dragomanović, govoreći na ovom druženju, istakao je zadovoljstvo radom centra, uputivši zahvalnost Opštini Kotor na značajnoj podršci. Izrazio je zadovoljstvo interesovanjem starijih sugrađana i naglasio kako kotorski Dnevni boravak za starija i lica sa invaliditetom kvalitetom rada i sadržajima prevazilazi okvire Crne Gore.

Predsjednik Opštine Kotor Vladimir Jokić, nakon druženja sa korisnicima, poručio je kako će Opština Kotor i u narednom periodu podržati inicijative koje se odnose na poboljšanje uslova i sadržaja ovog centra, ali i istakao odlučnost Opštine Kotor da otvori još dnevnih boravaka za sugrađane treće životne dobi.

Na ovom događaju uručene su zahvalnice učesnicima „Martovskog kabarea“, a program je muzičkim nastupom upotpunila Isidora Nikolić.

Preuzeto sa: KORISNICI DNEVNOG BORAVKA ZA STARIJA LICA ZAHVALILI OPŠTINI KOTOR NA PODRŠCI | Opstina Kotor