slajd01.jpg
slajd01.jpg
slajd01.jpg

Prethodna dva dana, u našoj Ustanovi, realizovana obuka za primjenu tehnika "GRABFIPS" u radu sa osobama oboljelim od demencije

Prethodna dva dana, u našoj Ustanovi - Dom starih "Grabovac", realizovana je obuka za primjenu tehnika "GRABFIPS" u radu sa osobama oboljelim od demencije.
Obuka je realizovana kroz projekat "Zaštita prava na dostojanstveno starenje i prevencija demencije" koji sprovode Zavod KROG/Institute Circle i Udruzenje Impuls uz podršku Evropske unije u Crnoj Gori, Ministarstvo vanjskih i evropskih poslova Republike Slovenije i Ministarstvo javne uprave Crne Gore.
Obuku realizuju treneri: gospođa Biljana Cimbaljević - psihološkinja i gospodin Emil Luković - fizioterapeut.
Obuka je bila namijenjena volonterima iz pet opština (Nikšić, Plužine, Šavnik, Plav i Gusinje) koji su bili angažovani da kroz projekat pružaju laičku PSP podršku osobama u riziku i oboljelim od demencije, njihovim porodicama i njegovateljima.
Tokom obuke jedan od volontera Udruzenja Impuls, student psihologije, Radovan Suknović, za naše korisnike je pripremio mali repertoar guslarskih pjesama što je korisnicima bilo vidno emotivno ali i zabavno.
Zahvaljujemo se Udruzenju Impuls na sjajnoj saradnji i ukazanom povjerenju.

Posjetioci

Montenegro 73.2% Montenegro
Serbia 8.2% Serbia
United States of America 5.4% United States of America

Broj zemalja:

64

Ukupno posjeta:
912085
Danas: 12
Ove nedelje: 85
Ovog mjeseca: 403

Pratite nas na:

youtube Instagram icon  facebook