slajd01.jpg
slajd01.jpg
slajd01.jpg

1.OKTOBAR - MEĐUNARODNI DAN STARIH I 75 GODINA OD OSNIVANJA USTANOVE

Povodom 1. oktobra i 75 godina od osnivanja J.U Dom starih "Grabovac" Risan - najjstarije ustanove za smještaj odraslih i starih u Crnoj Gori, organizovali smo svečanu akademiju na kojoj smo govorili o istoriji i osnivanju Doma, njegovom značaju i planovima za budućnost.
Prisutnima su se obratili v.d. direktorica Doma Aleksandra Docevski; Ministar rada i socijalnog staranja Admir Adrović; socijalni radnik i bivši direktor Doma Zoran Vukićević; sveštenik kotorske biskupije Don Srećko Majić; profesor FPN doc.dr Uglješa Janković, kao i prof.dr. Aleksandra Milićević Kalašić.
 

Kao i svake godine povodom 1. oktobra, organizovali smo zabavni program našim korisnicima, zajedno sa prijateljima Doma -folklornim društvom KC Stara Budva i muzičkim sastavom Vis đetići koji su donirali svoje nastupe i tako uljepšali dan korisnicima i zaposlenima Doma.
Družili smo se uz igru i pjesmu, uživali u ukusnim poslasticama koje su pripremili naši zaposleni i takođe donirali Ledo Crna Gora , Uniprom Pekara i udruženje žena Bonaca.
Prisutnima su se obratili v.d. direktorica Aleksandra Docevski i predstavnik korisnika Veljko Iković, koji su korisnicima čestitali međunarodni dan starih i Dan ustanove kao i što ljepšu starost.