slajd01.jpg
slajd01.jpg
slajd01.jpg

U prostorijama Dnevnog boravka organizovali smo koktel i uručili zahvalnice, kao znak pažnje za iniciranje ideje "Martovskog kabarea" i prikupljanja značajnih sredstava za rad Dnevnog boravka, kao i za kupovinu opreme za fizikalnu terapiju.

Pored korisnika Dnevnog boravka i učesnika "Martovskog kabarea", druženju su prisustvovali predsjednik Opština Kotor Vladimir Jokić, sekretarka Sekretarijata za kulturu, sport i društvene djelatnosti Tatjana Kriještorac, kao i direktorica KC Nikola Đurković Radmila Radulović.

1712152917 DB 17 of 17

Povodom donacije koju je Opština Kotor uputila Dnevnom boravku za starija i lica sa invaliditetom za kupovinu odgovarajuće opreme za fizikalnu terapiju, kao i donatorskog kulturnog događaja „Martovski kabare“, danas je u ovom centru upriličeno druženje u znak zahvalnosti na kontinuiranoj podršci lokalne samouprave.

Druženje u Škaljarima organizovala je koordinatorka Dnevnog boravka za starija i lica sa invaliditetom Katarina Ćoso, a pored korisnika centra i učesnika „Martovskog kabarea“, ovom događaju prisustvovali su predsjednik Opštine Kotor Vladimir Jokić, direktor Doma starih „Grabovac“ Srđan Dragomanović, sekretarka Sekretarijata za kulturu, sport i društvene djelatnosti Tatjana Kriještorac, kao i Radmila Radulović, direktorica Kulturnog centra „Nikola Đurković“.

Direktor Doma starih „Grabovac“ Srđan Dragomanović, govoreći na ovom druženju, istakao je zadovoljstvo radom centra, uputivši zahvalnost Opštini Kotor na značajnoj podršci. Izrazio je zadovoljstvo interesovanjem starijih sugrađana i naglasio kako kotorski Dnevni boravak za starija i lica sa invaliditetom kvalitetom rada i sadržajima prevazilazi okvire Crne Gore.

Predsjednik Opštine Kotor Vladimir Jokić, nakon druženja sa korisnicima, poručio je kako će Opština Kotor i u narednom periodu podržati inicijative koje se odnose na poboljšanje uslova i sadržaja ovog centra, ali i istakao odlučnost Opštine Kotor da otvori još dnevnih boravaka za sugrađane treće životne dobi.

Na ovom događaju uručene su zahvalnice učesnicima „Martovskog kabarea“, a program je muzičkim nastupom upotpunila Isidora Nikolić.

Preuzeto sa: KORISNICI DNEVNOG BORAVKA ZA STARIJA LICA ZAHVALILI OPŠTINI KOTOR NA PODRŠCI | Opstina Kotor

Zahvaljujemo se Opštini Kotor na značajnoj donaciji  za fizioterapiju u vrijednosti od 800€, koja će umnogome olakšati rad našim fizioterapeutima, a korisnicima poboljšati fizičko zdravlje.

Ilko nas je vratio daleko u prošlost Bokeljskih noći i prisjetio kako su se nekada pripremali za “Feštu nad feštama”.

„Izložbu sam podijelio u tri dijela, stare fotografije koje sam našao na šufitu, koje su bile povod za ovu izložbu kako bi ih otrgao od zaborava, zatim fotografije mojih kreacija u proteklih 60 godina koliko učestvujem na Bokeljskim noćima, a treći dio su kreacije mojih prijatelja koji su zadnjih desetak godina osvajali nagrade“ – kazao je Marović.

Izložba će biti otvorena do 29.03.

 

U Domu starih "Grabovac", obilježili smo Međunarodni dan socijalnog rada. U skladu sa odlukom Međunarodne federacije socijalnog rada (IFSW), ovaj praznik obilježava se svake godine trećeg utorka u mjesecu martu.

Uvažene koleginice i kolege, srećan Vam Međunarodni dan socijalnog rada, uz podsjećanje da je danas više nego ikad poziv socijalnih radnika vrijedan uvažavanja i divljenja, uzimajući u obzir izazove savremenog društva i okolnosti sa kojima se svakodnevno susrijećemo.

Hvala vam što vjerujete u snagu i potencijale svakog čovjeka i što ste podrška u procesu promjene.