slajd01.jpg
slajd01.jpg
slajd01.jpg

"Noć mode u Grabovcu" je postala sinonim za emocije, gracioznost, osmjehe i ponos svih korisnika i zaposlenih. Sinoć su naši stanari u ulozi manekena bili na visini zadatka. Hrabro su koračali modnom pistom i svima pokazali i dokazali da su godine samo broj.

Naši prijatelji iz NVU "Žena Bara" nas ne zaboravljaju. Kao i ranije donirali su našoj ustanovi ljekove za naše korisnike. Hvala puno dragi prijatelji.

U želji da ispunimo očekivanja naših korisnika uspijeli smo da organizujemo treću po redu "Noć mode u Grabovcu", koja će se ove godine održati u petak 15.10.2021.godine sa početkom u 18 časova, u skladu sa preporukama IZJZ Crne Gore. Obzirom da zbog epidemioloskih mjera nećemo biti u mogućnosti da organizujemo prisustvo rodbine i prijatelja korisnika i Doma, modnu reviju možete pratiti online putem naše facebook stranice i instagram profila domstarih_risan.

noc mode 2021

Na nedavno održanim sportskim igrama zaposlenih u zdravstvu i socijalnoj zastiti,naše kolege osvojile su II mjesto u odbojci kao i III mjesto u stonom tenisu. Kako u svom radu i odnosu prema korisnicima tako i na igrama su bili što jesu- uvijek na visini zadatka.

Naša mila Boko, nevjesto Jadrana,
Pokrivena nebom kô od plave svile,
Ljepša si od tvoje primorkinje vile
I svjetlija si od njenog đerdana...
 
Zahvaljujući gospodinu Goranu Kuševiji naši korisnici su doživeli stihove Alekse Šantića kojima je opjevao najljepši zaliv na svijetu.
 
 

Epidemiološke mjere i ograničenja nisu mogle zaustaviti neopisivu energiju i osmjehe djece koju su naši dragi gosti iz Kulturnog centra "Stara Budva prenijeli na naše stanare. Ne postoji riječ ili izraz koji bi mogao opisati maestralni nastup @mali_foklorasi. Možemo samo reci BRAVOOOO.
U ime svih stanarai zaposlenih se zahvaljujemo našim dragim prijateljima iz KC "Stara Budva" što su svojim nastupom uljepšali Medjunarodni dan starijih i Dan našeg Doma.

1 oktobar. Medjunarodni dan starijih i dan našeg Doma . Dan uz poštovanje mjera a opet proslavljen uz pjesmu i veselje kao nekada. Dan koji su nam uljepšali učenici OŠ "Veljko Drobnjaković" svojom dječijom razdraganošcu i osmehom ispunili srca i dušu stanara i zaposlenih Doma. Dan našeg Doma, kuće vrijednih i posvećenih ljudi koji su sebe nesebično dali i daju da naši korisnici mirno i dostojanstveno uživaju u svojoj starosti.
Svim našim korisnicima i građananima treće životne dobi čestitamo Medjunarodni dan starijih, a našim kolegama Dan Doma. Živjeli i svako vas dobro pratilo.

Fizioterapeuti su zdravstveni radnici, kvalifikovani stučnjaci koji ljudima pomažu da ostanu pokretni i aktivni kroz cijeli život.
Fizioterapeuti su važan dio medicinske službe naše ustanove, i zato smo se potrudili da im na simbolican način čestitamo 8.septembar, Medjunarodni dan fizioterapeuta.
Srecno kolege!

241155617 1858427864337376 2978929245530476493 nImali smo veliku čast da kolege iz Doma starih "Podgorica" obuku za svoj budući rad sprovedu u našem Domu. Zajedno sa njima smo proteklih nekoliko mjeseci učili jednih od drugih. Ono što možemo sa ponosom istaći da će budući korisnici Doma starih "Podgorica" imati dobre i vrijedne ljude koji će sa puno ljubavi i poštovanja voditi računa o njima.
Takođe koristimo priliku da se zahvalimo i na prelijepom poklonu od naših kolega iz Podgorice. Živjeli nam i vidimo se uskoro.