slajd01.jpg
slajd01.jpg
slajd01.jpg

Korisnici Doma su na bazaru "Kotorske butige" 13.-14. aprila u organizaciji TC Kamelija-Kotor izložili radove iz radno-okupacione terapije 🌹💐

Dvorište na odjeljenju demencije i dvorište u krugu Doma smo obogatili novim sadnicama drveća i cvijeća kako bi našim korisnicima omogućili što ljepši i prirodniji ambijent dok borave na otvorenom.

Takođe u krugu Doma postavljena je šahovska tabla, kao jedan od više vidova okupacije korisnika pri boravku u dvorištu.

Nakon duže pauze zbog pandemije korona virusa, opet je počela sa radom novinarska sekcija Doma, u sklopu koje korisnici pripremaju časopis "Glas Grabovca".

Domsku biblioteku redovno ažuriramo novim naslovima. 

U biblioteci rade korisnici kao jedan od vidova radno-okupacione terapije.

Tehnička služba Doma uveliko radi na sanacijama i pripremama dvorišta i kafića u sklopu Doma kako bi naši korisnici što kvalitetnije provodili svoje vrijeme na otvorenom. 🧑‍🔧🌞

Danas smo u bašti Doma korisnicima priredili mali kulturno-zabavni program  u susret proljeću i toplijim danima. 🌹🌺🌞
Korisnike i zaposlene je uz svima poznate hitove zabavljao Milan Rili 🥰
 

Našem timu za psiho-socijalnu zaštitu dugujemo zahvalnost za svakodnevno i bezuslovno pružanje pomoći i podrške našim korisnicima kojima su pomoć i podrška prijeko potrebni.

Djevojke iz tima su, zajedno sa medicinskom službom Doma, dale nemjerljiv doprinos u borbi protiv pandemije Covid-19 virusa i očuvanju zdravlja naših korisnika.