POSJETA KORISNICIMA DOMA

Dana 17.12.2015.godine našu ustanovu su posjetili predstavnici Opštine Bar, Centra za socijalni rad i Crvenog Krsta Bar povodom nastupajućih praznika. Kao i svake godine korisnicima koji se nalaze u našoj ustanovi a smješteni su posredstvom Centra za socijalni rad dobili su vrijedne poklone.

 

KORISNICI DOMA STARIH NA IZLETU

Dana 17.11.2015.godine, korisnici Doma starih "Grabovac" u Risnu, su bili na izletu u Bijelom Polju.

Korisnici Doma su uživali u prirodnim ljepotama i dobroj hrani restorana "Durmitor" u pratnji zaposlenih Doma.

Korisnici su takodje obisli i Dom starih "Bijelo Polje" gdje su sa zaposlenima i korisnicima proveli odredjeno vrijeme uz prijatno druženje.

 

STANARE DOMA STARIH U RISNU POSJETILA MIS CRNE GORE

Dana 13.11.2015.godine, stanare Doma starih ,,Grabovac,, u Risnu posjetila je Miss Crne Gore Natasa Miosavljevic.

Natasa je obisla korisnike na svim paviljonima i tom prilikom je posvetila svoju paznju i vrijeme korisnicima koji su bili izuzetno zadovoljni njenom posjetom.

Dan je protekao u toploj atmosferi, uz pjesmu i prijatan razgovor.

 

POSJETA UČENIKA OSNOVNE ŠKOLE „DRAGO MILOVIĆ“ IZ TIVTA

Dana 22.10.2015.godine našu ustanovu su posjeteli učenici III razreda Osnovne škole „Drago Milović" iz Tivta, u pratnji svoje učeteljice i organizatora posjete gospođe Nevenke Saveljić i svojih roditelja. Naši dragi gosti su spremili lijep program za naše korisnike kao i prigodne poklone. Kako to obično biva dječija graja i osmjesi uveseli su srca naših korisnika. Ovim putem se zahvaljujemo svim učenicima, nastavnicima iz Osnovne škole „Drago Milović" iz Tivta na predivnom vremenu koje su proveli sa našim stanarima i nadamo da je ova posjeta samo početak jednog divnog prijateljstva.

 

PROSLAVA 1 OKTOBRA DANA DOMA I MEĐUNARODNOG DANA STARIH

Dana 1.10.2015.godine u našoj ustanovi svečano je proslavljen dan naše ustanove i međunarodni dan starih. Svojim prisustvom našu proslavu je uveličala Ministarka rada i socijalnog staranja gospođa Zorica Kovačević sa svojim saradnicima, prijatelji našeg Doma iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Slovenije kao i naši saradnici i prijatelji iz svih krajeva Crne Gore. Svečani program su uz pomoć radnika Doma osmisli i aktivno učestvovali naši stanari uz podršku velikih prijatelja našeg Doma iz klape „Veterani vazda mladi" i plesne grupe „Diano" iz Herceg Novog. Nakon programa svi okupljeni su obišli našu radnu terapiju gdje su mogli vidjeti i kupiti radove koje su napravili naši korisnici.

 
Još članaka...
JEZIK
Pratite nas na:

 

button_m03-20111001222257-00081

TRAŽI
POSJETIOCI
091074