POSJETA CENTARA ZA SOCIJALNI RAD HERCEG NOVI I PODGORICA

Povodom nastupajućih novogodišnjih i božićnih praznika radnici Centara za socijalni rad Herceg Novog i Podgorice su dana 30.12.2014.godine obišli korisnike koji su u našu ustanovu smješteni posredstvom pomenutih Centara i tom prilikom su im uručili prigodne poklone.

 

POSJETA DJECE IZ OSNOVNE ŠKOLE „VELJKO DROBNJAKOVIĆ“ IZ RISNA

os_veljko_301214Povodom nastupajućih praznika učenici i profesori Osnovne škole Veljko Drobnjaković iz Risna su dana 30.12.2014.godine tradicionalno posjetili našu ustanovu i svim korisnicima našeg Doma uručili čestitke koje su učenici sami izradili. Koristimo ovu priliku da svim učenicima, nastavnicima kao njihovim porodicama poželimo puno zdravlja i uspjeha u Novoj 2015.godini.

 

POSJETA UČENIKA SREDNJE ŠKOLE „IVAN GORAN KOVAČIĆ“

ss_ivan_goran_k_301214Povodom predstojećih novogošnjih i božićnih praznika učenici Srednje mješovite škole „Ivan Goran Kovačić" iz Herceg Novog su u pratnji pomoćnika direktora Milana Pušića i profesorice Nataše Bulatović obišli korisnike naše ustanove i čestitali im nastupajuće praznike. Tom prilikom su uručeni i prigodni pokloni. Koristimo ovu priliku da svim učenicima i profesorima Srednje mješovite škole „Ivan Goran Kovačić" poželimo puno zdravlja i uspjeha u nastupajućoj godini.

 

NVO „SJORE OD MOTA“ IZ KOTORA

mota_301214Povodom nastupajućih novogodišnjih i božićnih praznika, predstavnice NVO „Sjore od Mota", iz Kotora posjetile su našu ustanovu i obišle korinike.

Tom prilikom imenovani su čestitali predstojeće praznike i uručili prigodne poklone našim korisnicima.

 

MUZIČKO TAKMIČENJE „NAHO-FEST” – SARAJEVO

Kantonalna javna ustanova „Dom za socijalno zbrinjavanje osoba sa invaliditetom i drugih osoba", Sarajevo, dana 24.12.2014. godine organizovala je drugo tradicionalno muzičko takmičenje „Naho-Fest".

Odlukom članova žirija-poznate estradne umjetnice g-đe Hanke Paldum, predsjednica žirija, proglasila je da je korisnica Doma starih „Grabovac" iz Risna, Šibalić Kata osvojila drugo mjesto na II regionalnom muzičkom takmičenju osoba sa invaliditetom i drugih osoba „Naho –Festa" u Sarajevu. Korisnica se sa peharom i zahvalnicom vratila u naš dom gdje su je dočekali zaposleni i korisnici i zajedno nazdravili zajedničkom uspjehu.

Naša korisnica Šibalić Kata bila je na takmičenju u pratnji medicinske sestre i okupacionog terapeuta.

 
Još članaka...
JEZIK
Pratite nas na:

 

button_m03-20111001222257-00081

Prognoza vremena
Fair

12°C

Saturday 13°C / 26°C Sunny
Sunday 14°C / 26°C Partly cloudy
Monday 16°C / 28°C Mostly sunny
Tuesday 16°C / 27°C Mostly sunny
TRAŽI
POSJETIOCI
065928