KORISNICI DOMA STARIH ,,GRABOVAC,, NA IZLETU

U toku mjeseca aprila 2015 godine, Dom starih je organizovao izlete korisnika u Nikšiću, Risnu, Budvi, posjetili su mjesto Ploče i obišli Crnogorsko primorje.

Korisnici Doma su uživali u prirodnim ljepotama i dobroj hrani u pratnji zaposlenih Doma.

 

DONACIJA KNJIGA KORISNICIMA DOMA STARIH

Dana 21.04.2015.godine , estradna umjetnica Tanja Bosković je obogatila biblioteku Doma starih ,, Grabovac,, Risan.

Naime gospodja Bošković je donirala knjige korisnicima Doma starih i tako povećala broj i raznolikost knjiga u našoj biblioteci.

 

POSJETA MINISTARKE RADA I SOCIJALNOG STARANJA

Dana 21.04.2015.godine našu ustanovu je posjetila Ministarka rada i socijalnog staranja Zorica Kovačević sa svojim saradnicima:direktorom Direktorata za socijalnu i djećju zaštitu Goranom Kuševijom, Savjetnikom Ministra Draganom Đukanovićem, PR Menađzerom Ministarstva Lelom Vuković i šeficom kabineta Sandrom Krivokapić.

Ministarka rada i socijalnog staranja je obišla sve paviljone doma i razgovarala sa korisnicima i zaposlenim u Domu.

Takodje , odrđan je i radni sastanak kojem su prisustvovali Direktor naše ustanove Zoran Vukićević i zaposleni u Domu, gdje smo gospođu Kovačević i njene saradnike upoznali sa aktuelnim problemima i načinom funkcionisanja naše ustanove.

 

LOKALNA KONFERENCIJA ZA DONOSIOCE POLITIKA I ODLUKA U OBLASTI ZDRAVSTVENE I SOCIJALNE ZASTITE STARIH LICA U CRNOJ GORI

Dana 20.03.2015.godine u Podgorici je odrzana Konferencija za donosioce politika i odluka u oblasti zdravstvene i socijalne zastite u Crnoj Gori.

Konferenciji su prisustvovali zaposleni iz nase ustanove, a na temu ,, Aktivnosti u Domu starih „Grabovac“,, govorio je Direktor ustanove Zoran Vukicevic.

 

POSJETA UČENIKA OSNOVNE ŠKOLE „DUŠAN BOJOVIĆ“

Dana 10.03.2015.godine našu ustanovu su posjetili učenici Osnovne škole „Dušan Bojović" iz Župe Nikšićke. U pratnji svojih nastavnica Mirjane Durutović i Tanje Bogetic učenici su obišli naše korisnike i upoznali se sa načinom funkcionisanja našeg Doma. Učenici su prilikom posjete donijeli prigodne poklone, kao i kolače koje su sami napravili. Ovim putem se zahvaljujemo svim učenicima i nastavnicima Osnovne škole„Dušan Bojović" na jednom lijepom vremenu provedenom sa našim korisnicima i zaposlenima u Domu.

 
Još članaka...
JEZIK
Pratite nas na:

 

button_m03-20111001222257-00081

Prognoza vremena
Fair

8°C

Tuesday 5°C / 16°C AM Clouds/PM Sun
Wednesday 6°C / 18°C Mostly sunny
Thursday 6°C / 18°C Mostly sunny
Friday 6°C / 17°C Mostly sunny
TRAŽI
POSJETIOCI
077704