RISANSKI MAKARULI

Dana 13.06.2014.godine realizovana je tradicionalna manifestacija ,,risanski makaruli,, koju su , kao i predhodnih godina, posjetili korisnici nase ustanove i uzivali u dobroj muzici i hrani spremljenoj od domacih-sukanih makarula, kolaca i pica.

Takodje , Dom starih ,,Grabovac,, je imao svoj stand sa domacim, tradicionalnim, primorskim specijalitetima koji su pripremljeni u kuhinji nase ustanove.

 

Korisnici Doma starih "Grabovac" na izložbi dječjih radova

Dana 05.06.2014.godine korisnici Doma starih "Grabovac" Risan su posjetili izložbu radova djece iz JPU "Radost" iz Risna koja je organizovana u Perastu.

Uz vesele crteže , razigranu djecu, korisnici su obišli i muzej.

 

POSJETA PREDSTAVNIKA INSTITUTA ZA JAVNO ZDAVLJE CRNE GORE

ijzcg_28052014Dana 28.05.2014.godine našu ustanovu posjetili su predstavnici Instituta za javno zdravlje Podgorica. U delegaciji Instituta bili su prof.dr Ljaljević Agima , Bajić Biljana, spec. socijalne medicine, Popović Biljana, dipl. sociolog i Šćepanović Sanja, asistent projekta NETAGE. Posjeta je imala radni karakter u cilju razmjene iskustva i upoznavanja sa načinom organizacije rada i funkcionisanja u domu.

Predstavnici Instituta za javno zdravlje su održali prezentaciju u domu u okviru projekta NETAGE sa temom „ Promocija regionalnog socijalnog razvoja kroz umrežavanje relevantnih aktera iz javnog i civilnog sektora, kako bi se podstakle inovacije u pružanju socijalno-zdravstvenih servisa za starije".

 

VOŽNJA KORISNIKA DOMA BOKOKOTORSKI ZALIVOM

Dana 06.05.2014.godine porodica prof.dr.sci Danila Đurovića je u saradnji sa auto servisom „Radanović" vlasnika Petra Pera Radanovića omugućila korisnicima Doma vožnju Bokokotorskim zalivom u luksuznoj limuzini marke „Linkoln". Koristimo ovu priliku da se zahvalimo porodici profesora Đurovića na pruženoj prilici našim korisnicima da uživaju u predivnoj vožnji kao i nesebičnoj želji profesora Đurovića da uljepša dan našim korisnicima.

 

KONCERT U DOMU STARIH

U sklopu projekta "Čudnije od raja" koji je organizovala Galerija sodobne umetnosti Celje, Zavod Celia Celje I Zavod Škuc iz Ljubljanje dana 04.05.2014.godine održan je koncert domaće muzike iz 50 I 60 godina. Za lijep I ugodan provod naših korisnika pobrinuli su se Mark Pošleb, Igor Feketija I Jure Cvitan iz Celja Republika Slovenija.

 
Još članaka...
JEZIK
Pratite nas na:

 

button_m03-20111001222257-00081

Prognoza vremena
Mostly cloudy

22°C

Thursday 17°C / 26°C SP_WEATHER_AM_RAIN
Friday 18°C / 28°C PM showers
Saturday 20°C / 28°C Sunny
Sunday 21°C / 31°C Mostly sunny
TRAŽI
POSJETIOCI
045187