POSJETA UČENIKA SREDNJE ŠKOLE „IVAN GORAN KOVAČIĆ“

ss_ivan_goran_k_301214Povodom predstojećih novogošnjih i božićnih praznika učenici Srednje mješovite škole „Ivan Goran Kovačić" iz Herceg Novog su u pratnji pomoćnika direktora Milana Pušića i profesorice Nataše Bulatović obišli korisnike naše ustanove i čestitali im nastupajuće praznike. Tom prilikom su uručeni i prigodni pokloni. Koristimo ovu priliku da svim učenicima i profesorima Srednje mješovite škole „Ivan Goran Kovačić" poželimo puno zdravlja i uspjeha u nastupajućoj godini.

 

NVO „SJORE OD MOTA“ IZ KOTORA

mota_301214Povodom nastupajućih novogodišnjih i božićnih praznika, predstavnice NVO „Sjore od Mota", iz Kotora posjetile su našu ustanovu i obišle korinike.

Tom prilikom imenovani su čestitali predstojeće praznike i uručili prigodne poklone našim korisnicima.

 

MUZIČKO TAKMIČENJE „NAHO-FEST” – SARAJEVO

Kantonalna javna ustanova „Dom za socijalno zbrinjavanje osoba sa invaliditetom i drugih osoba", Sarajevo, dana 24.12.2014. godine organizovala je drugo tradicionalno muzičko takmičenje „Naho-Fest".

Odlukom članova žirija-poznate estradne umjetnice g-đe Hanke Paldum, predsjednica žirija, proglasila je da je korisnica Doma starih „Grabovac" iz Risna, Šibalić Kata osvojila drugo mjesto na II regionalnom muzičkom takmičenju osoba sa invaliditetom i drugih osoba „Naho –Festa" u Sarajevu. Korisnica se sa peharom i zahvalnicom vratila u naš dom gdje su je dočekali zaposleni i korisnici i zajedno nazdravili zajedničkom uspjehu.

Naša korisnica Šibalić Kata bila je na takmičenju u pratnji medicinske sestre i okupacionog terapeuta.

 

KORISNICI DOMA STARIH „GRABOVAC“ NA MANIFESTACIJI „OD BOŽIĆA DO BOŽIĆA“

Dana 23.12.2014. godine korisnici Doma starih „Grabovac" u pratnji predstavnika socijalne službe prisustvovali su tradicionalnoj manifestaciji pod imenom „Od Božića do Božića" u Kotoru koju su organizovali NVU „Karampana" i Turistička organiozacija Kotor.

Korisnici su uz kuvano vino, čaj i kolačiće uživali slušajući klape Bisernice Boke, Bokeljske mornare i muzički sastav Škuribanda.

 

CENTAR ZA SOCIJALNI RAD BAR I ULCINJ, OPŠTINA BAR I CRVENI KRST POSJETILI SU JU DOM STARIH ,, GRABOVAC” U RISNU

Dana 23.12.2014. godine predstavnici Centra za socijalni rad Bar i Ulcinj, opštine Bar i Crvenog krsta Bar, povodom predstojećih novogodišnjih praznika posjetili su Dom starih „Grabovac" u Risnu.

Tom prilikom predstavnici Centra za socijalni rad i Crvenog krsta uručili su novogodišnje poklone korisnicima doma iz Bara i Ulcinja, a predstavnici opštine Bar su uručili po 100 eura korisnicima iz opštine Bar i Ulcinj.

Ovo je, inače poseban dan za korisnike doma, a posjeta predstavlja nastavak dugogodišnje tradicije i izuzetno dobre saradnje Centra za socijalni rad Bar i Ulcinj, Opštine Bar, kao i Crvenog Krsta sa našom ustanovom.

 
Još članaka...
JEZIK
Pratite nas na:

 

button_m03-20111001222257-00081

Prognoza vremena
Fair

10°C

Monday 13°C / 21°C Mostly cloudy
Tuesday 12°C / 19°C Rain
Wednesday 10°C / 22°C Mostly sunny
Thursday 11°C / 21°C Partly cloudy
TRAŽI
POSJETIOCI
063782