LOKALNA KONFERENCIJA ZA DONOSIOCE POLITIKA I ODLUKA U OBLASTI ZDRAVSTVENE I SOCIJALNE ZASTITE STARIH LICA U CRNOJ GORI

Dana 20.03.2015.godine u Podgorici je odrzana Konferencija za donosioce politika i odluka u oblasti zdravstvene i socijalne zastite u Crnoj Gori.

Konferenciji su prisustvovali zaposleni iz nase ustanove, a na temu ,, Aktivnosti u Domu starih „Grabovac“,, govorio je Direktor ustanove Zoran Vukicevic.

 

POSJETA UČENIKA OSNOVNE ŠKOLE „DUŠAN BOJOVIĆ“

Dana 10.03.2015.godine našu ustanovu su posjetili učenici Osnovne škole „Dušan Bojović" iz Župe Nikšićke. U pratnji svojih nastavnica Mirjane Durutović i Tanje Bogetic učenici su obišli naše korisnike i upoznali se sa načinom funkcionisanja našeg Doma. Učenici su prilikom posjete donijeli prigodne poklone, kao i kolače koje su sami napravili. Ovim putem se zahvaljujemo svim učenicima i nastavnicima Osnovne škole„Dušan Bojović" na jednom lijepom vremenu provedenom sa našim korisnicima i zaposlenima u Domu.

 

KORISNICI DOMA STARIH NA MANIFESTACIJI ,,TORTA ZA OSMJEH,, U DJECJEM DOMU U BIJELOJ

Dana 01.03.2015.godine, u Djecjem domu u Bijeloj organizovana je humana akcija ,,Torta za osmjeh,, koja se tradicionalno organizuje svake godine.

Korisnici Doma starih ,, Grabovac,, Risan su ucestvovali na manifestaciji i uzivali u drustvu malisana, muzickom programu, i raznim vrstama slatkih poslastica.

 

POSJETA MINISTRA RADA I SOCIJALNOG STARANJA

Dana 27.01.2015.godine našu ustanovu posjetio je Ministar rada i socijalnog staranja mr. Predrag Bošković sa svojim saradnicima: direktorom Direktorata za socijalnu i dječiju zaštitu Goranom Kuševijom, PR menadžerkom Ministarstva Marijom Jovović i šeficom kabineta Bojanom Martinović. Povodom dolaska Ministra rada i socijalnog staranja održan je radni sastanak kojem su prisustvovali direktor naše ustanove Zoran Vukićević i zaposleni u Domu, gdje smo gospodina Boškovića i njegove saradnike upoznali sa aktuelnim problemima i načinom funkcionisanja naše ustanove. Takođe u pratnji zaposlenih u Domu gospodin Bošković obišao je našu ustanovu i razgovarao sa korisnicima našeg Doma.

 

SVEČANI DOČEK NOVE 2015.GODINE U DOMU

Dana 31.12.2014.godine u našem Domu organizovan je svečani doček Nove 2015.godine u svečanoj sali na odjeljenju za demenciju. Uz bogatu trpezu i muziku korisnici su nasmijeni i veseli dočekali novu 2015.godinu sa radnicima naše ustanove. Ovom prilikom svim korisnicima našeg Doma, njihovim porodicama i svim građanima Crne Gore čestitamo Novu 2015.godinu.

 
Još članaka...
JEZIK
Pratite nas na:

 

button_m03-20111001222257-00081

Prognoza vremena
Rain

15°C

Wednesday 14°C / 23°C SP_WEATHER_HEAVY_RAIN
Thursday 14°C / 24°C SP_WEATHER_PM_RAIN
Friday 12°C / 22°C Rain
Saturday 12°C / 23°C AM showers
TRAŽI
POSJETIOCI
074731