MUZIČKO TAKMIČENJE „NAHO-FEST” – SARAJEVO

Kantonalna javna ustanova „Dom za socijalno zbrinjavanje osoba sa invaliditetom i drugih osoba", Sarajevo, dana 24.12.2014. godine organizovala je drugo tradicionalno muzičko takmičenje „Naho-Fest".

Odlukom članova žirija-poznate estradne umjetnice g-đe Hanke Paldum, predsjednica žirija, proglasila je da je korisnica Doma starih „Grabovac" iz Risna, Šibalić Kata osvojila drugo mjesto na II regionalnom muzičkom takmičenju osoba sa invaliditetom i drugih osoba „Naho –Festa" u Sarajevu. Korisnica se sa peharom i zahvalnicom vratila u naš dom gdje su je dočekali zaposleni i korisnici i zajedno nazdravili zajedničkom uspjehu.

Naša korisnica Šibalić Kata bila je na takmičenju u pratnji medicinske sestre i okupacionog terapeuta.

 

KORISNICI DOMA STARIH „GRABOVAC“ NA MANIFESTACIJI „OD BOŽIĆA DO BOŽIĆA“

Dana 23.12.2014. godine korisnici Doma starih „Grabovac" u pratnji predstavnika socijalne službe prisustvovali su tradicionalnoj manifestaciji pod imenom „Od Božića do Božića" u Kotoru koju su organizovali NVU „Karampana" i Turistička organiozacija Kotor.

Korisnici su uz kuvano vino, čaj i kolačiće uživali slušajući klape Bisernice Boke, Bokeljske mornare i muzički sastav Škuribanda.

 

CENTAR ZA SOCIJALNI RAD BAR I ULCINJ, OPŠTINA BAR I CRVENI KRST POSJETILI SU JU DOM STARIH ,, GRABOVAC” U RISNU

Dana 23.12.2014. godine predstavnici Centra za socijalni rad Bar i Ulcinj, opštine Bar i Crvenog krsta Bar, povodom predstojećih novogodišnjih praznika posjetili su Dom starih „Grabovac" u Risnu.

Tom prilikom predstavnici Centra za socijalni rad i Crvenog krsta uručili su novogodišnje poklone korisnicima doma iz Bara i Ulcinja, a predstavnici opštine Bar su uručili po 100 eura korisnicima iz opštine Bar i Ulcinj.

Ovo je, inače poseban dan za korisnike doma, a posjeta predstavlja nastavak dugogodišnje tradicije i izuzetno dobre saradnje Centra za socijalni rad Bar i Ulcinj, Opštine Bar, kao i Crvenog Krsta sa našom ustanovom.

 

NOVOGODIŠNJE UKRAŠAVANJE ODJELJENJA ZA PALIJATIVNU NJEGU

Dana 10.12.2014.godine firma "Vivis" iz Podgorice donirala je i ukrasila odjeljenjenje za palijativnu njegu ukrasima iz svog prodajnog asortimana povodom predstojećih novogodišnjih praznika. Koristimo ovu priliku da se vlasnici firme „Vivis" Ani Ljuljđuraj zahvalimo na humanom gestu i poželimo puno zdravlja i poslovnog uspjeha u nastupajućoj godini.

 

POSJETA STUDENATA PSIHOLOGIJE DOMU STARIH ,, GRABOVAC,, RISAN

ffn_2012_logoDana 13.11.2014.godine , studenti psihologije sa Filozofskog fakulteta u Nikšiću , su posjetili našu ustanovu, obišli korisnike, razgovarali sa njima i upoznali se sa načinom rada i svakodnevnog funkcionisanja u Domu.

Studenti psihologije su već nekoliko puta tokom prošlih godina obilazili Dom starih,, Grabovac,, Risan.

 
Još članaka...
JEZIK
Pratite nas na:

 

button_m03-20111001222257-00081

Prognoza vremena
Light rain

13°C

Saturday 8°C / 16°C Cloudy
Sunday 7°C / 18°C Partly cloudy
Monday 7°C / 17°C Cloudy
Tuesday 9°C / 18°C Sunny
TRAŽI
POSJETIOCI
061597