POSJETA UČENIKA OSNOVNE ŠKOLE „DUŠAN BOJOVIĆ“

Dana 10.03.2015.godine našu ustanovu su posjetili učenici Osnovne škole „Dušan Bojović" iz Župe Nikšićke. U pratnji svojih nastavnica Mirjane Durutović i Tanje Bogetic učenici su obišli naše korisnike i upoznali se sa načinom funkcionisanja našeg Doma. Učenici su prilikom posjete donijeli prigodne poklone, kao i kolače koje su sami napravili. Ovim putem se zahvaljujemo svim učenicima i nastavnicima Osnovne škole„Dušan Bojović" na jednom lijepom vremenu provedenom sa našim korisnicima i zaposlenima u Domu.

 

KORISNICI DOMA STARIH NA MANIFESTACIJI ,,TORTA ZA OSMJEH,, U DJECJEM DOMU U BIJELOJ

Dana 01.03.2015.godine, u Djecjem domu u Bijeloj organizovana je humana akcija ,,Torta za osmjeh,, koja se tradicionalno organizuje svake godine.

Korisnici Doma starih ,, Grabovac,, Risan su ucestvovali na manifestaciji i uzivali u drustvu malisana, muzickom programu, i raznim vrstama slatkih poslastica.

 

POSJETA MINISTRA RADA I SOCIJALNOG STARANJA

Dana 27.01.2015.godine našu ustanovu posjetio je Ministar rada i socijalnog staranja mr. Predrag Bošković sa svojim saradnicima: direktorom Direktorata za socijalnu i dječiju zaštitu Goranom Kuševijom, PR menadžerkom Ministarstva Marijom Jovović i šeficom kabineta Bojanom Martinović. Povodom dolaska Ministra rada i socijalnog staranja održan je radni sastanak kojem su prisustvovali direktor naše ustanove Zoran Vukićević i zaposleni u Domu, gdje smo gospodina Boškovića i njegove saradnike upoznali sa aktuelnim problemima i načinom funkcionisanja naše ustanove. Takođe u pratnji zaposlenih u Domu gospodin Bošković obišao je našu ustanovu i razgovarao sa korisnicima našeg Doma.

 

SVEČANI DOČEK NOVE 2015.GODINE U DOMU

Dana 31.12.2014.godine u našem Domu organizovan je svečani doček Nove 2015.godine u svečanoj sali na odjeljenju za demenciju. Uz bogatu trpezu i muziku korisnici su nasmijeni i veseli dočekali novu 2015.godinu sa radnicima naše ustanove. Ovom prilikom svim korisnicima našeg Doma, njihovim porodicama i svim građanima Crne Gore čestitamo Novu 2015.godinu.

 

URUČIVANJE NOVOGODIŠNJIH PAKETIĆA DJECI RADNIKA DOMA

Dana 31.12.2014.godine uručeni su novogodišnji paketići djeci radnika Doma. Novogodišnje paketiće je tradicionalno donirao gospodin Zoran Bulatović, vlasnik kompanije „Donator" D.O.O. Koristimo ovu priliku da se gospodinu Bulatoviću zahvalimo na predivnom gestu kao i na osmjesima djece čiji roditelji rade u Domu i da poželimo puno zdravlja, sreće i poslovnog uspjeha u Novoj 2015.godini.

 
Još članaka...
JEZIK
Pratite nas na:

 

button_m03-20111001222257-00081

Prognoza vremena
Fair

34°C

Wednesday 18°C / 34°C Sunny
Thursday 17°C / 33°C Sunny
Friday 18°C / 33°C Sunny
Saturday 17°C / 32°C Partly cloudy
TRAŽI
POSJETIOCI
071937