Zajedno sa našim stanarima dočekali smo novo ljeto...

Zajedno sa našim stanarima dočekali smo novo ljeto. Uz pjesmu i lijepo raspoloženje ispratili smo staru a dočekali Novu 2019. pod maskama u novogodišnjem balu. Svim našim stanarima, zaposlenima, prijateljima naše kuće i svim ljudima dobre volje želimo puno zdravlja, sreće i veselja. Živjeli i svako vas dobro pratilo.

Preduzeće "Briv Construction" d.o.o. je danas posjetila Dom starih "Grabovac" i tom prilikom donirala EKG aparat posljednje generacije

Preduzeće "Briv Construction" d.o.o. je danas posjetila Dom starih "Grabovac" i tom prilikom donirala EKG aparat posljednje generacije. 
To nije jedina donacija ovoj ustanovi, ova kompanija je na inicijativu osnivača gospodina Vojislava Bujkovića izvela radove na rekonstrukciji 3 apartmana u vrijednosti od 12.500,00 eura. 
U plavom salonu Doma zvanično je potpisan ugovor o donaciji i uručena donacija, a izvršnom direktoru kompanije Briv Construction uručena zahvalnica.
Briv Construction d.o.o. je sa ove dvije donacije okvirne vrijednosti oko 14.000€ dao primjer svim privrednicima šta znači društveno odgovorno poslovanje.

Novogodišnji bal pod maskama

Novogodišnji praznici uvijek stvaraju neku novu energiju, bude neka divna sjećanja na mladost, na porodicu. Zaposleni našeg Doma se polako spremaju za doček Nove 2019., naravno sa našim stanarima. 365-i dan godine koja je na isteku ispratićemo uz svečanu večeru, muziku uživo i dočekati ponoć pod maskama koje su kreirali naši stanari uz pomoć radno-okupacionih terapeuta. Dodjelićemo nagrade za najljepšu masku, najbolji plesni par i najveselije društvo. Novogodišnji bal pod maskama. Divan način da se isprati 2018.zar ne?

Novogodišnje čestitke

Učenici OŠ "Veljko Drabnjaković" iz Risna su posjetili našu ustanovu kako bi našim stanarima uručili novogodišnje čestitke koje su sami izradili. Zahvaljući direktorici škole i njihovim nastavnicima nastavljenja je tradicija koja traje već 10 godina. Koristimo ovu priliku da svim učenicima i nastavnicima kao i njihovim porodica poželimo srecnu Novu 2019.

Praznici nam stizu. Idemo dalje...

Divan dan sa divnim povodom

Divan dan sa divnim povodom. Ministarstvo rada i socijalnog staranja je obezbjedilo novogodišnje paketiće za sve naše stanare koje smo podjelili sa našim kolegama iz centara za socijalni rad. Takođe našu ustanovu su posjetili predstavnici Opštine Bar i opštinskog Crvenog krsta koji su svim korisnicima iz njihove opštine poklonili vrijedne poklone u novcu i stvarima koje su potrebne našim stanarima.

Nekultura na djelu...

Koliko god se zaposleni JU Dom starih Grabovac trudili da ukrase dvorište, zajedničke prostorije i salu u kojoj će biti svečani doček Nove godine, toliko ima loših i nekulturnih ljudi kojima manjka kućnog vaspitanja i koji iz nekog razloga ne odlažu otpad u kontejnere koji su udaljeni na svega 5 metara , već isti bacaju na ulaz u naše dvorište.
Prijava je poslata nadležnim službama i
čim identifikujemo počinioce, javno ćemo objaviti njihove slike i ime.

Pjesmom i igrom oživjeli Dan Republike

46995962 1066264433553727 2363441424050946048 nU Domu starih "Grabovac" u Risnu "oživjeli" su nekadašnji praznik, 29. novembar Dan Republike, dan kojim se u bivšoj SFRJ obilježavala godišnjica Drugog zasijedanja AVNOJ-a u Jajcu 1943. godine. Korisnici Doma starih jednoglasno su pjevali pjesme iz NOR-a, i prisjećali se davnih dana i radnih akcija.

PROČITAJ VIŠE

 

 

 

 

 

 

 

 

preuzeto sa: http://www.rtcg.me/vijesti/drustvo/222716/pjesmom-i-igrom-ozivjeli-dan-republike.html?fbclid=IwAR3WRVZ25f0OFYeAzDdeITksWRDNq3JRAhXCZiyO16MJGVsSRRfqCNUgkqg

Danas je 29 novembar...

Danas je 29 novembar. Za nas mlađe samo još jedan dan novembra. Za naše stanare dan Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije. Dan zemlje koju su gradili i za koju su se borili. Zemlje koja ce uvijek ostati njihova. Zahvaljujući mladim pionirima iz OŠ "Veljko Drobnjaković" iz Risna, Mišku Preleviću, Marinku Pavićeviću i horu naše ustanove uspjeli smo našim stanarima vratiti sjećanja na njihovu zemlju, mladost, prve ljubavi. Njihovi osmjesi i po koja suza radosnica su pokazali da smo uspjeli u tome.
Uskoro još fotografija
Idemo dalje...

 

donacije 1

Jezik

Pretraga